Furça PONY EFFECT Trans-Portable Foundation Brush, është një furçë unike, e cila do ju ndihmojë për të aplikuar dhe përhapur fonadatinën tuaj. Qimet e buta të mëndafshta mikrofibër, ju lejojnë të përzieni pa probleme fondatinën tuaj. Furça gjithashtu vjen në një këllëf higjienike - duke e bërë atë perfekte për ta marr kudo që të shkoni për shkak të madhësisë së saj portative!

Në fillim, aplikon fondatinën tuaj dhe më pas përhapeni me PONY EFFECT Trans-Portable Foundation Brush

Qime të mëndafshta mikrofibër

Marka PONY EFFECT është krijuar nga një makeup artiste shumë e famshme koreane Pony Park. Si krijime të një specaliste të fushës së makeup-it produktet e markës PONY EFFECT janë të testuara mjaft mirë për efikasitetin e tyre. Te kjo markë mund të gjeni produkte me cilësi mjaft të lartë të cilat arrijnë të frymëzojnë të gjithë adhuruesit e makeup-it, të cilët me këto produkte arrijnë të krijojnë efektet e tyre fantastike në lëkurë. Produktet bestseller të markës janë 2 fondatinat e mrekullueshme të cilat kanë klientët e tyre besnikë. Të gjitha produktet e markës PONY EFFECT janë të prodhuara në Korenë e Jugut.

PONY EFFECT Trans-Portable Foundation Brush

1,900 ALL 2,400 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI