KORAL SECRETS është e angazhuar në furnizimin direkt me shumicë të kozmetikës koreane.  Kompania është distributor i markave të famshme si Benton, Missha, iUnik, Cosrx, Neogen etc. 

Ne punojmë me të gjitha llojet e platformave tregtare:

 * Dyqane në Internet

 * Dyqane me pakicë

 * Rrjetet dhe platformat tregtare

 

 Duke lidhur një marrëveshje me ne, ju do të përfitoni:

  • Aftësinë për të shitur të gjitha kategoritë e kozmetikës, si: produkte për përkujdesjen e fytyrës, trupit dhe flokun.
  • Produktet e të gjitha kategorive të çmimeve me marzhin më të mirë tregtar.
  • Ndihmë të vazhdueshme nga menaxheri juaj personal, i cili do t’ju ofrojë këshilla të kualifikuara për të gjithë artikujt themelorë, si dhe këshilla të dobishme për të bërë biznes.
  • Dorëzimi i shpejtë dhe në kohë i mallrave të porositur.
  • Mbështetje dhe promovime marketingu.
  • Mbështetje informacioni mbi produktet (foto, përshkrime etj.)

 

Mos u shqetësoni, nëse nuk keni absolutisht përvojë në këtë fushë, sepse do të ndajmë me kënaqësi gjithçka që dimë: këshilla praktike se si të komunikoni me klientët, trajnimi i stafin tuaj si edhe shitja në mënyrë korrekte.

 

Si të filloni të punoni me ne?

Thjesht lini një kërkesë regjistrimi në Website-n tonë sipas formularit të mëposhtëm apo na shkruani në: info@koralsecrets.al