Seti Pro Touch Brush e PONY EFFECT përbëhet nga 6 furça të ndryshme, të planifikuara me kujdes për të mbuluar të gjitha nevojat tuaja, nga grimi i syve deri në kontur-in e fytyrës.

1.  PONY EFFECT Pro Touch Highlighter Brush no:2

Furçe për aplikimin e Highligter-it.

2.  PONY EFFECT Pro Touch Countour Brush no:3

Furçe për aplikimin e kontur-it.

3.  PONY EFFECT Pro Touch Finish Powder Brush no:4

Furçe për rregullimin e grimit me pudër.

4.  PONY EFFECT Pro Touch Define Blender Brush no:5

Furçe për aplikimin dhe përzierjen e grimit.

5.  PONY EFFECT Pro Touch Eye Smudge Brush no:6

Furçe për aplikimin dhe përzierjen e grimit te zona e syve.

6.  PONY EFFECT Pro Touch Eyeshadow&Liner no:7

Furçe për të definuar aplikimin në cep të syrit ose për të aplikuar eyeliner.

 

1.  PONY EFFECT Pro Touch Highlighter Brush no:2

Për aplikimin e Highligter-it.

2.  PONY EFFECT Pro Touch Countour Brush no:3

Për aplikimin e kontur-it.

3.  PONY EFFECT Pro Touch Finish Powder Brush no:4

Për rregullimin e grimit me pudër.

4.  PONY EFFECT Pro Touch Define Blender Brush no:5

Për aplikimin dhe përzierjen e grimit.

5.  PONY EFFECT Pro Touch Eye Smudge Brush no:6

Për aplikimin dhe përzierjen e grimit te zona e syve.

6.  PONY EFFECT Pro Touch Eyeshadow&Liner no:7

Për të definuar aplikimin në cep të syrit ose për të aplikuar eyeliner.

Marka PONY EFFECT është krijuar nga një makeup artiste shumë e famshme koreane Pony Park. Si krijime të një specaliste të fushës së makeup-it produktet e markës PONY EFFECT janë të testuara mjaft mirë për efikasitetin e tyre. Te kjo markë mund të gjeni produkte me cilësi mjaft të lartë të cilat arrijnë të frymëzojnë të gjithë adhuruesit e makeup-it, të cilët me këto produkte arrijnë të krijojnë efektet e tyre fantastike në lëkurë. Produktet bestseller të markës janë 2 fondatinat e mrekullueshme të cilat kanë klientët e tyre besnikë. Të gjitha produktet e markës PONY EFFECT janë të prodhuara në Korenë e Jugut.

PONY EFFECT Pro Touch Brush

2,000 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI