NEOGEN DERMALOGY Soft Touch Cotton Towel ka fuqi të shkëlqyeshme absorbuese dhe është i krijuar me fibra 100% pambuku, për të qenë sa më miqësor me lëkurën. Peshqiri është i lehtë dhe portativ, i përsosur për udhëtime. Çdo peshqir është paketuar individualisht në qese të sterilizuara, duke siguruar higjienë maksimale dhe parandalim të kontaminimit. I krijuar nga pambuku cilësor me strukturë të veçantë, peshqiri ka fuqi të lartë absorbuese, duke thithur të gjithë ujin me vetëm një përdorim. Gjithashtu, ja vlen të përmendet që ky peshqir është i sigurtë edhe për të sapolindurit.

* 300mm x 300mm(5mm)

Përbërësit "magjik"

100% pambuk

NEOGEN u krijua në vitin 2009 nga kompania Outin Futures nën sloganin “We create reason and value”, që do të thotë “Ne krijojmë arsye dhe vlerë”. Arsyeja, misioni dhe filozofia në krijimin e çdo produkti është qëllimi për të përcjellë përfitimet vërtet të nevojshme për lëkurën. Laboratorët e NEOGEN-it nëpërmjet kërkimeve shkencore, për të maksimizuar përfitimet nga përbërësit natyralë, kanë shpikur 6 teknologji unike dhe sot zotërojnë më shumë se 50 patenta të certifikuara. Falë formulimeve miqësore me lëkurën, NEOGEN ofron produkte që i përgjigjen çdo nevoje dhe problematike të saj.

 

NEOGEN DERMALOGY Soft Touch Cotton Towel

750 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI