MIZON Perfect Beauty Blender, një sfungjer unik me cilësi të lartë, i cili ju ndihmon të fiksoni makeup-in dhe fondatinën në mënyrë perfekte, pa krijuar asnjë krisje të saj në vijat e imëta poshtë syve apo të të gjithë pjesës së mimikës. Gjithashtu, nedo ju sugjeronim që fillimisht sfungjeri të laget pak në ujë për të siguruar një aplikim sa më perfekte si edhe përthithjen minimale të fondatinës (bazë e lëngshme, krem, pluhur).

Aplikimi me sfungjer të lagur: Lagni sfungjerin me ujë, shtrydhni pjesën e tepërt dhe lyeni me pak fondatinë mbi sfungjer dhe vendoseni në lëkurë.

Aplikimi të thatë: Përdoreni si një sfungjer normal, lyeni pak bazë mbi sfungjer dhe vendoseni në lëkurë

Marka koreano-jugore Mizon u themelua në vitin 2007 për të zhvilluar teknologji moderne të bukurisë. Me përbërës të cilësisë së lartë, teknika pioniere dhe kërkime intensive, për të krijuar produkte që janë shumë efektive dhe të thjeshta për t'u përdorur. MIZON beson në shumëllojshmërinë e bukurisë, pavarësisht nga përkatësia etnike, mosha, identiteti gjinor, seksualiteti, paaftësitë, feja.. Gjithkush është unik dhe misioni i tyre është të ndihmojnë duke u ndjerë rehat në lëkurën e tyre. Logoja e MIZON-it përfaqëson një kornizë të hapur dritareje: si një dritare që i hapet botës. Ata besojnë në dëgjimin e njerëzve, kuptimin e nevojave dhe formulimin e zgjidhjes së duhur.

MIZON Perfect Beauty Blender

700 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI