Maska pëlhure janë një mënyrë e lehtë dhe efektive për t'i dhënë lëkurës tuaj një nxitje të menjëhershme dhe të madhe të vitaminave dhe lagështisë. Ato janë gjithashtu një mënyrë argëtuese për t'u çlodhur dhe përkëdhelur veten në shtëpi! MIZON JoyFul Time Essence Mask, janë të zhytura dhe njomura në sasi të bollshme esence duke adresuar çdo problematikë të lëkurës tuaj. Vijnë në disa variante të ndryshme për të adresuar: dehidratimin, hiperpigmentim,aknet, poret, sensitivitetin etj. 

Formulimi me Acai Berry ka veti të fuqishme hidratuese dhe ndihmon në rigjallërimin dhe rritjen e elasticitetit të lëkurës.

Formulimi me Aloe Vera ofron hidratim në lëkurë dhe ndihmon në minimizimin e skuqjes dhe irritimeve të ndryshme.

Formulimi me Cucumber ka veti të fuqishme hidratuese dhe ndihmon në rigjallërimin dhe rritjen e elasticitetit të lëkurës.

Formulimi me Green Tea ka veti antiinflamatore, ndihmon në rregullimin e sebumit të tepërt dhe ka veti të fuqishme antioksiduese.

Formulimi me Bamboo, ndihmon në forcimin e barrierës mbrojtëse të lëkurës e cila krijon më shumë rezistencë ndaj agjentëve të jashtëm mjedisorë.

Formulimi me Royal Jelly, ofron hidratim të thellë dhe ka veti të fuqishme antibakteriale. Premton një lëkurë të shëndetshme dhe me vitalitet.

Formulimi me Vitamin, ofron shkëlqim dhe rigjallërim lëkurës, për një pamje plot shëndet.

Formulimi me Strawberry, mban në kontroll shenjat e moshës, duke ofruar minimizim të vijave të holla dhe rrudhave dhe rritjen e elasticitetit të lëkurës.

Formulimi me Pomegranate, ndihmon në hidratim të lëkurës, rritjen e elasticitetit dhe falë vetive të fuqishme antioksiduese trajton shenjat e moshës.

Formulimi me Rose, hidraton dhe ndihmon në rritjen e elasticitetit të lëkurës.

Formulimi me Snail, ndihmon në qetësimin e irritimit të krijuar nga agresorët e jashtëm si edhe ofron hidratim të thellë teksa lufton shenjat e moshës si vijat e holla apo rrudhat.

Formulimi me Hyaluronic Acid, mundëson hidratim në mënyrë tepër efektive në të gjitha shtresat e lëkurës.

*23g

Pasi të keni pastruar lëkurën nga çdo papastërti me larësin e rutinës suaj dhe të keni aplikuar tonerin dhe/apo serumin, vendosni me kujdes maskën dhe prisni 10-20 min. Duhet të keni kujdes, të mos e lini në fytyrë derisa të thahet. Pasi ta hiqni nga fytyra, masazhoni esencën e mbetur në lëkurë butësisht që të përthithet sa më mirë. Vazhdoni me hapat e tjerë të rutinës suaj.

Lista e plotë e përbërësve

 Acai Berry: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Fragrance

Aloe Vera: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Butylene Glycol, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract (10ppm), Phenoxyethanol, Fragrance

Cucumber: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract (10ppm), Phenoxyethanol, Fragrance

Green Tea: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Bamboo:Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Citric Acid, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Allantoin, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Bambusa Vulgaris Sap Extract (75ppm), Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Royal Jelly:Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Royal Jelly Extract, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Sodium HyaluronatePhenoxyethanol, Fragrance

 

Vitamin:Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Strawberry:Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract (75ppm), Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Pomegranate:Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Punica Granatum (Pomegranate) Extract (100ppm), Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Rose: 

 

Snail: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance

Hyaluronic Acid: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Propanediol, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Sodium Hyaluronate, Houttuynia Cordata (Tsi) Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Extract, Pullulan, Phenoxyethanol, Fragrance

 

Marka koreano-jugore Mizon u themelua në vitin 2007 për të zhvilluar teknologji moderne të bukurisë. Me përbërës të cilësisë së lartë, teknika pioniere dhe kërkime intensive, për të krijuar produkte që janë shumë efektive dhe të thjeshta për t'u përdorur. MIZON beson në shumëllojshmërinë e bukurisë, pavarësisht nga përkatësia etnike, mosha, identiteti gjinor, seksualiteti, paaftësitë, feja.. Gjithkush është unik dhe misioni i tyre është të ndihmojnë duke u ndjerë rehat në lëkurën e tyre. Logoja e MIZON-it përfaqëson një kornizë të hapur dritareje: si një dritare që i hapet botës. Ata besojnë në dëgjimin e njerëzve, kuptimin e nevojave dhe formulimin e zgjidhjes së duhur.

MIZON JoyFul Time Essence Mask

300 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI