MARY & MAY Silicone Brush është një furçë prej silikoni e përshtatshme për aplikimin e trajtimeve të ndryshme të fytyrës, si p.sh.: maskat e ndryshme me shpëlarje. Spatula e kësaj furçe arrin të përhapë në mënyrë të barabartë çdo produkt, që do të aplikoni mbi lëkurë pa humbur asgjë prej tij. Përveçse e lehtë, komode dhe efikase kjo spatulë është edhe shumë higjenike, pasi mund të shpëlahet lehtësisht pas çdo përdorimi, duke mos krijuar baktere në të.

Përdoreni spatulën e furçës për të aplikuar produktet e ndryshme mbi lëkurë, dhe me skajin e saj për t'i larguar ato, si p.sh: maskat e ndryshme të argjilës. Pas çdo përdorimi pastrojeni dhe ruajeni në një vend të thatë.

E nxitur nga motoja "Më pak është më shumë", marka koreane e kujdesit për lëkurën MARY & MAY përpiqet të ofrojë kujdes intensiv, falë produkteve me çmime të përballueshëm të lëkurës për konsumatorët në komoditetin e shtëpive të tyre. Produktet e tij dhe efektive përfshijnë përbërës të cilësisë së lartë dhe natyralë që janë thelbësorë në rritjen e bukurisë natyrore të lëkurës dhe trajtimin e problemeve të ndryshme të lëkurës. Të gjitha produktet e kujdesit të lëkurës Mary & May ndahen sipas funksioneve, kështu që ju mund të zgjidhni dhe t'i kombinoni ato lehtësisht për t'ju përshtatur shqetësimeve të lëkurës tuaj, si: hiperpigmentimi, hidratimi, qetësimi, shenjat e moshës dhe aknet. Mary & May është e përkushtuar për t'u bërë partnere e secilit prej jush në këtë udhëtim, duke nxjerrë në pah bukurinë e lëkurës tuaj. Për të zvogëluar ndikimin në mjedis, paketimi i MARY & MAY është bërë me materiale miqësore me mjedisin, duke përfshirë letrën e ricikluar dhe bojën e vajit të sojës. Të gjitha produktet MARY & MAY janë prodhuar në Kore. 

MARY & MAY Silicone Brush

300 ALL 600 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI