Në kohën e zhvillimeve të fundit në fushën e kujdesit për lëkurën, MADECA DERMA Microbiome Ampoule dallohet si një inovacion i jashtëzakonshëm që po tërheq vëmendje për rezultate të dukshme brenda një muaji përdorimi. Formuluar nga gjigandi farmaceutik, Dongkook Pharmaceutical Co., lider në prodhimin e filler-it (injeksion) të cilësisë më të lartë, këto ampula janë krijuar me acid hialuronik (jo nga ai i zakonshmi) për të sjellë një standard cilësie të lartë që nuk gjendet në produktet e tjera të kujdesit për lëkurën dhe kozmetikës. Veç kësaj, një veçori tjetër e këtij produkti është aftësia e tij për të imituar mikrobiomën e një lëkure 20-vjeçare, duke përdorur teknologjinë më të fundit në fushën e kozmetikës. MADECA DERMA Vita Brightening Microbiome Ampoule është një shembull i shkëlqyer i kësaj teknologjie. Kjo ampulë është zgjedhja perfekte për këdo që kërkon rezultate të menjëhershme në adresimin e hiperpigmentimit, shenjave post-akne, stimulimin e kolagjenit dhe hidratimin e thellë. Këto ampula të fuqishme përmbajnë përbërës të veçantë të gjetur në baltën natyrale, e cila është përdorur për kujdesin e lëkurës që nga Dinastia Joseon. Biomet e baltës dhe frutat vitaminike ndihmojnë në shkëlqimin e lëkurës dhe kanë efekte të fuqishme antioksidante që i japin lëkurës një shkëlqim të dukshëm dhe njëtrajtësimin e tonalitetit të lëkurës. Çdo ampulë përmban 70% acid hialuronik për hidratim të thellë dhe 12.5% Vita Brightening Biome Ball për t’i ofruar lëkurës shkëlqim dhe një pamje më rinore. Konsistenca e lehtë përthithet menjëherë nga lëkura, duke i dhuruar një ndjesi freskie dhe rigjallërimi. Një shishe është e mjaftueshme për një javë të tërë.

Për të përfituar një efekt maksimal, sugjerojmë që të përdoret së bashku me: CENTELLIAN24+ Madeca Prime Bundle.

*7ml / 0.23 fl oz * 5ea

Fillimisht, hiqni kapakun dhe mbulesën mbyllëse të ampulës sipas udhëzimeve të ilustruara. Vendosni grykën dhe tundeni për të shpërndarë topin e biomës dhe për ta kombinuar atë me përzierjen e acidit hialuronik përpara aplikimit. Aplikoni disa pika në lëkurë dhe shpërndajeni në fytyrë dhe qafë derisa lëkura ta ketë përthithur plotësisht, duke shmangur zonën rreth syve. Më pas vazhdoni me hapat e tjerë të rutinës suaj. Për të maksimizuar efektin dhe për të parandaluar oksidimin e produktit, ruajeni në një vend të freskët dhe të errët. Aplikoni krem mbrojtës ndaj diellit me SPF 50+.

Lista e plotë e përbërësve

70% acid hialuronik (700,000 ppm), 12.5% Vita Brightening Biome Ball (125,000 ppm), 

 

Centellian24+ ofron një zgjidhje të fuqishme shkencore për kujdesin e lëkurës, bazuar në teknologjinë e ekstraktimit të Centella asiatica të Dongkuk Pharmaceutical, për të realizuar kujdes të personalizuar për çdo brez. Shkenca dhe teknologjia e lëkurës së Dongkuk Pharmaceutical, e grumbulluar për më shumë se gjysmë shekulli që nga viti 1968, ofrojnë kujdes profesional me funksione të larta për lëkurën. Ajo përmban TECA dhe ekstraktin Centella asiatica të Dongkuk Pharmaceutical, të cilat nxirren në një sasi shumë të vogël nga Centella asiatica në një zonë të pastër që ka kaluar standardet e rrepta të cilësisë. Kjo përmbajtje ofron përmirësim të sigurt dhe të besueshëm të lëkurës përmes testeve të aplikimit te njerëzit dhe testeve hipoalergjike të lëkurës për efektet e efikasitetit. Marka Centellian24 është krijuar duke kombinuar “Centell”, që do të thotë Centella asiatica, “ian”, që do të thotë ekspert, dhe “24”, që do të thotë ditë.

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

MADECA DERMA Vita Brightening Microbiome Ampoule

6,000 ALL 9,000 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI