Në kohën e zhvillimeve të fundit në fushën e kujdesit për lëkurën, MADECA DERMA Microbiome Ampoule dallohet si një inovacion i jashtëzakonshëm që po tërheq vëmendje për rezultate të dukshme brenda një muaji përdorimi. Formuluar nga gjigandi farmaceutik, Dongkook Pharmaceutical Co., lider në prodhimin e filler-it (injeksion) të cilësisë më të lartë, këto ampula janë krijuar me acid hialuronik (jo nga ai i zakonshmi) për të sjellë një standard cilësie të lartë që nuk gjendet në produktet e tjera të kujdesit për lëkurën dhe kozmetikës. Veç kësaj, një veçori tjetër e këtij produkti është aftësia e tij për të imituar mikrobiomën e një lëkure 20-vjeçare, duke përdorur teknologjinë më të fundit në fushën e kozmetikës. MADECA DERMA Hydra Boosting Microbiome Ampoule është një shembull i shkëlqyer i kësaj teknologjie. Kjo ampulë është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë të nxisin prodhimin e kolagjenit dhe të ngadalësojnë plakjen e lëkurës! Çdo ampulë përmban 70% acid hialuronik për të siguruar një hidratim të thellë dhe 12.5% Elastic Firming Biome Ball për të ndihmuar në rikthimin e pamjes rinore të lëkurës tuaj. Një shishe është e mjaftueshme për një javë të tërë.

Për të përfituar një efekt maksimal, sugjerojmë që të përdoret së bashku me: CENTELLIAN24+ Madeca Prime Bundle.

*7ml / 0.23 fl oz * 5ea

Fillimisht, hiqni kapakun dhe mbulesën mbyllëse të ampulës sipas udhëzimeve të ilustruara. Vendosni grykën dhe tundeni për të shpërndarë topin e biomës dhe për ta kombinuar atë me përzierjen e acidit hialuronik përpara aplikimit. Aplikoni disa pika në lëkurë dhe shpërndajeni në fytyrë dhe qafë derisa lëkura ta ketë përthithur plotësisht, duke shmangur zonën rreth syve. Më pas vazhdoni me hapat e tjerë të rutinës suaj.

Lista e plotë e përbërësve

70% acid hialuronik, 12.5% Elastic Firming Biome Ball

Centellian24+ ofron një zgjidhje të fuqishme shkencore për kujdesin e lëkurës, bazuar në teknologjinë e ekstraktimit të Centella asiatica të Dongkuk Pharmaceutical, për të realizuar kujdes të personalizuar për çdo brez. Shkenca dhe teknologjia e lëkurës së Dongkuk Pharmaceutical, e grumbulluar për më shumë se gjysmë shekulli që nga viti 1968, ofrojnë kujdes profesional me funksione të larta për lëkurën. Ajo përmban TECA dhe ekstraktin Centella asiatica të Dongkuk Pharmaceutical, të cilat nxirren në një sasi shumë të vogël nga Centella asiatica në një zonë të pastër që ka kaluar standardet e rrepta të cilësisë. Kjo përmbajtje ofron përmirësim të sigurt dhe të besueshëm të lëkurës përmes testeve të aplikimit te njerëzit dhe testeve hipoalergjike të lëkurës për efektet e efikasitetit. Marka Centellian24 është krijuar duke kombinuar “Centell”, që do të thotë Centella asiatica, “ian”, që do të thotë ekspert, dhe “24”, që do të thotë ditë.

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

MADECA DERMA Elastic Firming Microbiome Ampoule

6,000 ALL 9,000 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI