KAJA Let's Go Bag, është një mini cantë grimi në formë të rrumbullakët me një dizajn që të kujton treshen më të shitur Beauty Bento Eyeshadow Trio. Brendësia e mbushjes së mini-çantës dhe xhepi i brendshëm me rrjetë, ofrojnë hapësirë dhe mbrojtje optimale për të gjitha produktet që do të vendosni në të. Tashmë mund t'i mbani me vete të gjitha zgjedhjet dhe produktet tuaja të bukurisë kudo që të shkoni!

KUTIE TIP: Kjo çantë vjen me madhësinë perfekte për të ruajtur të gjitha produktet tuaja të preferuara KAJA si: Beauty Bento dhe KAJA Love Swipe, për t'i marrë me vete kudo që të shkoni.

Hapni çantën duke rrëshqitur zinxhirin në drejtim të kundërt të mbylljes. Ruani produktet në brendësi dhe në xhepin e brendshëm të rrjetës. Rrëshqitni zinxhirin për të mbyllur çantën dhe për t'u siguruar që produktet tuaja janë të sigurtë.

Lista e plotë e përbërësve

Kutia është prej letre FSC.

Marka KAJA është krijuar në vitin 2018 në një partneritet me Sephora. Ishte linja e parë K-Beauty e saj. Ajo për të cilën kjo markë është më e njohur është paketimi i saj i këndshëm, por edhe formulimet e saj vegane dhe të pastra pa përbërës të dëmshëm. KAJA shqiptohet <<kaa-zhaa>>, që do të thotë <<le të shkojmë>> në gjuhën koreane! Kjo markë e kozmetikës K-Beauty përshtatet për të gjithë, të gjitha tipet e lëkurës dhe tonet e saj. Nga paketimi i adhurueshëm nga jashtë deri te formulat e pastra në brendësi, marka KAJA ofron produkte lozonjare, që konsumatorët ta bëjnë sa më lehtë grimin dhe sa më argëtues. 

KAJA Let's Go Bag

2,300 ALL 2,800 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI