HEIMISH Artless Rubycell Puff (5 copë) e bën të lehtë aplikimin e fondatinës dhe produkteve të tjera të makeup-it! Sfungjeri unik me cilësi të lartëju ndihmon të fiksoni makeup-in dhe fondatinën në mënyrë perfekte, pa krijuar asnjë krisje të saj në vijat e imëta poshtë syve apo të të gjithë pjesës së mimikës. Këto puff mund të mbahen në çantën tuaj kur jeni në nxitim ose kur keni nevojë për një riaplikim të thjeshtë gjatë ditës. Artless Rubycell Puff janë antibakteriale dhe perfekte për përdorim higjienik dhe pa duar. Sfungjeri, këshillohet të përdoret deri në 2 muaj.

*5 copë

Pasi të keni vendosur kremin mbrojtës ndaj diellit, aplikoni fondatinën me sfungjerin HEIMISH Artless Rubycell Puff.

Lista e plotë e përbërësve

Pëlhurë Ruby Cell me cilësi të lartë

Marka koreane Heimish është lançuar në vitin 2016 me produktet e kujdesit të lëkurës dhe ato kozmetike. Slogani i tyre është "Vlera më e madhe krijohet nga "normalja" dhe bukuria është brenda secilit prej nesh, jo nga zbukurimet e tepërta". Produkti më i shitur i markës është balmi pastrues HEIMISH All Clean Balm falë të cilit ju mund të pastroni thellësisht lëkurën, qelizat e vdekura të lëkurës dhe pikat e zeza menjëherë. 

HEIMISH Artless Rubycell Puff (5 EA)

800 ALL 1,300 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI