By Wishtrend Multi Function Cotton Pads janë tamponë 100% pambuku për fytyrën me dy funksione. Me anën e tyre më të ashpër do të ndihmoni tonerin pastrues apo eksfoliues, të dyfishojë funksionin e tij dhe të hiqni qelizat e vdekura të lëkurës në mënyrë efikase. Ndërsa në anën tjetër të tij më të butë duke e njomur me toner hidratues, do të mundësoni t’i dhuroni hidratim më të thellë asaj.

*70 tamponë pambuku

1. Mund t'i njomni me esencën ose tonerin e rutinës tuaj duke i aplikuar si maskë "Sheet Mask".
2. Teksa përhapni tonerin ose esencën në lëkurë. 
3. Nëse dëshironi të pastroni lëkurën me ujë micellar.

 Lista e plotë e përbërësve

Pambuk 100%, fibër

 

By Wishtrend është një markë e njohur e kujdesit të lëkurës, e përfshirë në kompaninë udhëheqëse K-Beauty, Wishtrend. Kjo markë koreane ka një qëllim të qartë: ofrimi të produkteve inovative dhe cilësore për të adresuar shqetësime specifike të lëkurës, duke synuar të sjellë një pamje të shëndetshme dhe të freskët.

Produktet e By Wishtrend përdorin përbërës natyralë dhe teknologji të avancuara për të arritur rezultate të mira.

Një element i rëndësishëm është se të gjitha produktet e kësaj marke janë 100% të prodhuara në Kore, theksuar cilësinë dhe traditën e kujdesit të lëkurës koreane. Përdorimi i tyre mund të sjellë një përparim të dukshëm në pamjen dhe shëndetin e lëkurës.

BY WISHTREND Multi Function Cotton Pads

320 ALL 500 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI