BENTON Hanji Body Wash Towel është krijuar me fibra tradicionale koreane, me prejardhje nga lëvorja e manit. Ky material “Hanji”, ka një rezistencë të jashtëzakonshme mbi 1000 vjet. I gjithë peshqiri është i mbështjellë me fibrën Hanji duke i ofruar këtij të fundit veti ajrosjeje dhe antibakteriale. Është krijuar në mënyrë të tillë për të qenë sa më miqësor me lëkurën në mënyrë që të mos e acarojë apo irritojë këtë të fundit. Së bashku me larësin e trupit, pastron dhe bën të mundur dhe eksfolimin e lëkurës, duke larguar të gjitha papastërtitë dhe qelizat e vdekura në të. Ka ardhur momenti të zëvëndësoni sfungjerët e zakonshëm dhe sintetikë, dhe t'i ofroni lëkurës së trupit tuaj butësi nëpërmjet BENTON Hanji Body Wash Towel!

*92cm x 30cm

Lagni peshqirin me ujë dhe shkumojeni atë me larësin tuaj të trupit, për të larë trupin.

Përbërësit "magjik"

fibra Hanji

Lista e plotë e përbërësve

Korean paper;Hanji(40%), polyester, etc

BENTON është marka koreane e Industrisë së Bukurisë e themeluar në vitin 2011 nga vëllezërit JangWon dhe ChaeWon Lee pas problematikave që kishin hasur me lëkurën e tyre.

Me shumë mundësi e keni parë filmin e famshëm “The curious case of Benjamin Button”, dhe do të kuptoni lehtësisht emrin dhe filozofinë e markës. Çdokush do të dëshironte të ishte si perzonazhi kryesor i filmit, i cili rinohej me kalimin e viteve. Me këtë ide, BENTON përpiqet të krijojë produktet më të mira të kujdesit ndaj lëkurës, për ta mbajtur lëkurën në gjëndjen e saj optimale. Në formulimet e produkteve të tyre do të gjeni gjithmonë përbërës natyral që i falin lëkurës suaj shëndet dhe gjallëri, dhe jo perbërës të dëmshëm që veprojnë në mënyrë të përkohshme. Lidhja e markës me natyrën dallon dhe në faktin se ajo nuk kryen testime mbi kafshët dhe kjo gjë është vlerësuar dhe nga organizata PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

BENTON Hanji Body Wash Towel

750 ALL 1,100 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI