ABOUT TONE Return To Basic Shadow Palette, është paleta portative, e cila përmaban 5 nuanca shumë të pigmentuara. Kjo paletë ndihmon të kompletoni një grim elegant dhe të sofistikuar me një larmi ngjyrash toke që i përshtaten të gjitha nuancave të lëkurës. Aplikohet lehtësisht me mollëzat e gishtave, për ditët që makeup juaj duhet të jetë i lehtë dhe i shpejtë.

*9gr

Aplikojeni me furçë/duar mbi qëpallat e syve, dhe/ ose rreth tyre sipas dëshirës. Për një pamje më dinamike mund të aplikoni vetëm një nuancë, ose të miksoni të treja për një makeup më të gjallë!

Lista e plotë e përbërësve

Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Titanium Dioxide, Triethylhexanoin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Diisostearyl Malate, 1,2-Hexanediol, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Caprylate, Aluminum Hydroxide, Stearyl Dimethicone, Poloxamer 338, Iron Oxide Black, Iron Oxide Red, Helindone Pink CN, Iron Oxide Yellow [Adorable] Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Triethylhexanoin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Diisostearyl Malate, 1,2-Hexanediol, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Caprylate, Kaolin, Poloxamer 338, Iron Oxide Red, Iron Oxide Black, Helindone Pink CN, Ultramarines, Iron Oxide Yellow [Winsome] Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Triethylhexanoin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Diisostearyl Malate, 1,2-Hexanediol, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Caprylate, Aluminum Hydroxide, Poloxamer 338, Iron Oxide Black, Helindone Pink CN, Iron Oxide Yellow, Iron Oxide Red, Ultramarines [Apricity] Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Triethylhexanoin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Diisostearyl Malate, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Kaolin, Glyceryl Caprylate, Poloxamer 338, Helindone Pink CN, Ultramarines, Iron Oxide Black, Iron Oxide Red, Iron Oxide Yellow [Dulcet] Talc, Mica, Silica, Boron Nitride, Titanium Dioxide, Triethylhexanoin, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Lecithin, Triethoxycaprylylsilane, Diisostearyl Malate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Caprylate, Kaolin, Stearyl Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Poloxamer 338, Helindone Pink CN, Iron Oxide Black, Iron Oxide Red, Iron Oxide Yellow, Ultramarines


 

ABOUT TONE Return To Basic Shadow Palette

1,200 ALL 1,500 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI