Spatulat kanë qenë prej kohësh një aksesorë thelbësor për artistët e grimit dhe adhuruesit e të bukurës. Një mjet i cili promovohet si opsioni më higjienike për të aplikuar fondatinën në mënyrë profesionale. I tillë është edhe ABOUT TONE Makeup Spatula. Me një majë me tehe të sheshtë si mjeti i kuzhinës që i ka marrë emri (edhe pse teknikisht duket më shumë si një thikë e paletës së piktori), kjo spatulë ndihmon në përhapjen e fondatinës në mënyrë të barabartë në fytyrë për aplikim të përsosur pa grumbullime ose formime (kokërriza). Ndërsa, për mbulim me pamje sa më natyrale përhapni një shtresë të hollë fondatine në fytyrë me anë të spatulës dhe më pas përzieni me një sfungjer grimi. Do ju sugjeronim:MIZON Perfect Beauty Blender.

1. Shpërndani jo më shumë se një pompë të fondatinës në një sipërfaqe të sheshtë. (Shënim: Shumë artistë të grimit përdorin një gamë përzierjeje për këtë, por ju gjithashtu mund të përdorni vetëm pjesën e pasme të dorës.)

2. Duke e vendosur tehun e shpatullës në një kënd 90 gradë, shtyjeni masën e fondatinës në njërën anë përpara se të kaloni buzën përmes saj në një vijë vertikale për të veshur në mënyrë të barabartë njërën anë.

3. Drejtojeni anën e lyer të spatullës në fytyrën tuaj, duke e përhapur hollë në pjesë të vogla. Ju gjithmonë mund të shtoni shtresa shtesë fondatine në çdo zonë ku dëshironi më shumë mbulim.

4. Zbutni butësisht bazën duke përdorur një sfungjer grimi, në mënyrë që të merrni një përfundim me pamje natyrale .

5. Fshijeni spatullën me një pecetë dhe vendoseni në kutinë e saj të ruajtjes për ta mbajtur të pastër midis përdorimeve.

material inox

 

 

 

 

 

ABOUT TONE Makeup Spatula

400 ALL 700 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI