Kliko këtu për të parë setin "10 hapa për lëkurën mikse”

Nëse lëkura juaj ka disa zona të thata dhe disa të tjera të yndyrshme, apo ndryshon sipas stinëve dhe klimës, tipi i lëkurës suaj është mikse. Kështu do të ndjeni nevojën për të krijuar një rutinë të përkujdesjes së lëkurës sa më të balancuar, për të plotësuar të gjitha nevojat e saj. Me këtë set të kuruar nga ne, ju do t’i mundësoni një pastrim të thellë asaj nga çdo papastërti duke larguar sebumin e tepërt. Në të njëjtën kohë, me produktet e duhura, do t'i dhuroni asaj hidratimin e munguar.

     1. INNISFREE Apple Seed Cleansing Oil

     2. COSRX Low-pH Good Morning Cleanser 

     3. BENTON Aloe BHA Skin Toner 

     4. IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

     5. COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

 

*Çdo produkt ka madhësi të plotë.

Renditja e rutinës:

     1-  Larës vajor: INNISFREE Apple Seed Cleansing Oil

     2-  Larës ujor: COSRX Low-pH Good Morning Cleanser 

     3-  Eksfoliues: BENTON Aloe BHA Skin Toner 

     4-  Serum: IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

     5-  Krem hidratues: COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

Seti "5 hapa për lëkurën mikse"

7,700 ALL 11,100 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI