Dëshironi t’i bëni një dhuratë speciale një personi të dashur duke e surprizuar me një “GIFT CARD” pra kupon dhuratë nga KORAL SECRETS? Tashmë është e mundur edhe në mënyrë dixhitale dhe personi që i dhurohet ky kupon blerjeje mund të zgjedh produktet e duhura pa u limituar në zgjedhje. Mjafton të zgjidhni ju shumën që do të dhuroni. Shumat e dhurura janë nga 2,000 ALL - 150,000 ALL.

Personi që i dhurohet ky kupon dhuratë mund të konsiderojë asistencën e stafin tonë për të zgjedhur produktet që dëshiron.

SHËNIM: Një email konfirmues do t’i dërgohet personit që do të blejë kuponin: “Gift Card”. Dhe më pas nga suporti i KORAL SECRETS do të kontaktohet për të marrë të dhënat e personit që do t’i bëhet dhuratë.


*Kuponat e zbritjes nuk mund të aplikohen në rast të “Gift Card”.
**Kuponat “Gift Card” dërgohen vetëm me postë elektronike ose duke i tërhequr fizikisht në dyqanin KORAL SECRETS Flagship Store Tirana.
***Afati i përdorimit të kuponit "Gift Card" vlen deri në 6 muaj nga momenti i blerjes së tij.

E- GIFT CARD

2,000 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI