Një nga problematikat më të shpeshta të lëkurës janë padyshim aknet, që mund të shfaqen në periudhën e adoleshencës, por dhe në çdo fazë tjetër të jetës suaj. Me këtë set të përbërë nga 5 produkte, do t'ju ndihmojmë të qetësoni inflamacionin, të pastroni lëkurën thellësisht nga sebumi i tepërt dhe të arrini të balanconi mbiprodhimin e yndyrës. Në të mënyrë, do të keni një lëkurë të pastër dhe plotësisht të hidratuar.

       1. IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil

       2. COSRX Low-pH Good Morning Cleanser 

       3. BENTON Aloe BHA Skin Toner 

       4. COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

       5. I'M FROM Vitamin Tree Water Gel

 

*Çdo produkt ka madhësi të plotë.

Renditja e rutinës:

       1- Larës vajor: IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil

       2- Larës ujor: COSRX Low-pH Good Morning Cleanser 

       3- Eksfoliues: BENTON Aloe BHA Skin Toner 

       4- Toner: COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

       5- Krem hidratues: I'M FROM Vitamin Tree Water Gel

 

Seti "5 hapa për aknet & kontrollimin e yndyrës"

11,400 ALL 12,800 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI