Nëse lëkura juaj vuan nga hiperpigmentimi, pra nga njollat e shkaktuara nga rrezet e diellit apo nga aknet, si dhe ka humbur shkëlqimin e saj natyral, atëherë kemi gjetur zgjidhjen perfekte për ju... Seti kundër njollave do t'i përgjigjet kësaj problematike duke i rikthyer lëkurës suaj gjallërinë e munguar.

      1. INNISFREE Apple Seed Cleansing Oil

      2. ROVECTIN Skin Essentials Conditioning Cleanser

      3. AHA 7 Whitehead Power Liquid

      4. IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

      5. NEOGEN Vita Duo Cream Joan Day Joan Night

 

*Çdo produkt ka madhësi të plotë.

 

Renditja e rutinës:

      1- Larës vajor: INNISFREE Apple Seed Cleansing Oil

      2- Larës ujor: ROVECTIN Skin Essentials Conditioning Cleanser

      3- Esencë: AHA 7 Whitehead Power Liquid

      4- Serum: IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

      5- Krem hidratues: NEOGEN Vita Duo Cream Joan Day Joan Night

 


 

Seti "5 hapa kunder njollave"

11,800 ALL 13,700 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI