Nëse lëkura juaj shfaqet e yndyrshme gjatë ditës në vazhdim dhe poret janë dukshëm të zgjeruara, me siguri lëkura juaj klasifikohet si e yndyrshme. Ky set i përbërë nga 10 produkte, i kuruar me kujdes nga ne, do të bëjë të mundur pastrimin e lëkurës suaj nga sebumi i tepërt dhe njëkohësisht do të balancojë nivelin e prodhimit të yndyrës. Në këtë mënyrë, lëkura juaj do të jetë e pastër dhe plotësisht e hidratuar.

*Çdo produkt ka madhësi të plotë.

       1. IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil

       2. COSRX Low-pH Good Morning Cleanser

       3. COSRX BHA Blackhead Power Liquid

       4. PURITO Centella Green Level Calming Toner

       5. IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

       6. ISNTREE Real Mugwort Clay Mask

       7. INNISFREE My Real Squeeze Mask "Tea Tree"

       8. BENTON Fermentation Eye Cream

       9.  BENTON Aloe Propolis Soothing Gel

    10. PURITO Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++

Seti “10 hapa për lëkurën e yndyrshme"

20,900 ALL 24,200 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI