I'M MEME Lip Smudge Brush, është një furçë profesionale e krijuar për përhapje të saktë dhe të njëtrajtshme të buzëkuqit. Perfekte për të blenduar buzëkuqin liquid gjithashtu edhe lapsin e buzëve në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e buzëve. Furça është e dizenjuar me qime të buta për të lehtësuar aplikimin dhe për të arritur një pamje sa më të pastër. Nëse dëshironi të keni një grim sa më të plotësuar dhe natyral, kjo furçë nuk duhet të mungojë kurrësesi në koleksionin tuaj.


                    

Vijëzon buzët me laps dhe aplikoni buzëkuqin tuaj të preferuar ne buzë. Më pas përhapeni me fucen në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e buzëve.

I'M MEME, një markë filiale e MBX (Memebox)  dhe “marka motër” e PONY EFFECT - tashmë pjesë e koleksionit "Koral Secrets" dhe Nooni. Produktet e markës I'M MEME përvec se ofrojnë cilësi të lartë vijnë edhe me një paketim të thjeshtë dhe të përsosur për riciklim dhe ripërdorim. Koleksioni i tij "I'm Bare", në veçanti ofron produkte për një grim minimal dhe të përditshëm por në të njëjtën kohë argëtues dhe plot shkëlqim! Më të shiturat e I'M MEME përfshijnë I'm Mystery Blur Tint, I'm Tic Toc Tint Lip dhe I'm Multi Lip Crayon. Të gjitha produktet e I'M MEME janë 100% të prodhuara në Kore. 

I'M MEME Lip Smudge Brush

800 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI