GOODAL 1/2 Toner Calming Cotton Pad janë tamponë pambuku për fytyrën, të cilët kanë një formulim shumë special dhe të veçantë. Ndryshe nga variantet e tjerë që mund të keni provuar, këto tamponë nuk e përthithin esencën e produktit, por e përcjellin në lëkurë. Këto tamponë arrijnë të ofrojnë hidratim me vetëm 1/2 e sasisë së produktit. Prerja e tyre në formë ovale bën të mundur puthitjen e saj sa më të mirë me lëkurën nëse përdoret si trajtim topik për pikat e zeza në hundë, apo në zonën poshtë syve. Përveçse efektive, tashmë edhe shumë ekonomike!

*80 copë
*283gr

1. Mund t'i njomni me esencën ose tonerin e rutinës tuaj duke i aplikuar si maskë "Sheet Mask".
2. Teksa përhapni tonerin ose esencën në lëkurë. 
3. Nëse dëshironi të pastroni lëkurën me ujë micellar.

Pambuk 100%

GOODAL është një markë koreane e përkujdesjes së lëkurës shumë e njohur në Azi dhe prej vitesh në Perëndim! Emri i së cilës është krijuar nga bashkimi i fjalëve Good (e mirë) + All (gjithçka). Marka është themeluar dhe krijuar në vitin 2011, për të krijuar dhe prodhuar produkte me formulime të përqëndruara nga përbërës natyralë të bimë shumë të veçanta, bimë egra të rritura në pyjet e Amazonës! Nga këto bimë janë nxjerrë vajra esencialë në procesin e fermentimit të tyre, falë teknologjisë së lartë që vetë marka ka investuar! Këta përbërës, kultivohen në sezone të ndryshme në Kore, nga verërat e nxehta dhe të lagështa, deri në dimra të ftohta. Përbërësi kyç i markës GOODAL, janë ekstrakti i nxjerrë nga qitro jeshile, e quajtur green tangerine, i pasura me 10 herë më shumë vitaminë C se agrumet e zakonshme, vitaminë P e cila është sintetizuese e kolagjenit, duke e mbrojtur lëkurën nga radikalet e lira, dhe përbërës të tjerë aktivë, për t’i ofruar lëkurës përfitime mbresëlënëse! Filozofia e markës GOODAL, e thotë më së miri: “Ofrojini lëkurës tuaj gjithçka të mirë ajo ka nevojë!”

GOODAL 1/2 Toner Calming Cotton Pad

700 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI