Një “travel kit” për udhëtimet tuaja me të gjitha produktet e nevojshme, “bestseller” nga Benton! Seti përmban:

1-BENTON Tea Tree Cleansing Water (30ml) – Larës ujor pa shpëlarje.

2- BENTON Honest Cleansing Foam (30gr) – Larës ujor.

3- BENTON Aloe BHA Skin Toner (50ml) – Toner eksfoliues.

4- BENTON Snail Bee High Content Essence (15ml) – Esencë.

5- BENTON Aloe Propolis Soothing Gel (30ml) – Krem hidratues në formë xheli.

6- BENTON Fermentation Eye Cream (10gr)– Krem për zonën rreth syve.

7- BENTON Snail Bee High Content Steam Cream (12gr) – Krem hidratues.

Te gjitha produktet do të vijnë në një qese transparente (20cm x 5cm x 13cm), e cila është perfekte për udhëtim.

BENTON është marka koreane e Industrisë së Bukurisë e themeluar në vitin 2011 nga vëllezërit JangWon dhe ChaeWon Lee pas problematikave që kishin hasur me lëkurën e tyre.

Me shumë mundësi e keni parë filmin e famshëm “The curious case of Benjamin Button”, dhe do të kuptoni lehtësisht emrin dhe filozofinë e markës. Çdokush do të dëshironte të ishte si perzonazhi kryesor i filmit, i cili rinohej me kalimin e viteve. Me këtë ide, BENTON përpiqet të krijojë produktet më të mira të kujdesit ndaj lëkurës, për ta mbajtur lëkurën në gjëndjen e saj optimale. Në formulimet e produkteve të tyre do të gjeni gjithmonë përbërës natyral që i falin lëkurës suaj shëndet dhe gjallëri, dhe jo perbërës të dëmshëm që veprojnë në mënyrë të përkohëshme. Lidhja e markës me natyrën dallon dhe në faktin se ajo nuk kryen testime mbi kafshët dhe kjo gjë është vlerësuar dhe nga organizata PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review

BENTON Travel Kit

3,500 ALL 4,000 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI