Green Tea Deluxe 4 Type Kit përmban:

1-Deep Green Tea Cleansing Foam 25g - larës ujor

2-Deep Green Tea Toner 30ml - toner hidratues

3-Deep Green Tea Lotion 20ml - locion

4-Deep Green Tea Serum 5ml - serum

1-Deep Green Tea Cleansing Foam 25g - larës ujor

2-Deep Green Tea Toner 30ml - toner hidratues

3-Deep Green Tea Lotion 20ml - locion

4-Deep Green Tea Serum 5ml - serum

BENTON është marka koreane e Industrisë së Bukurisë e themeluar në vitin 2011 nga vëllezërit JangWon dhe ChaeWon Lee pas problematikave që kishin hasur me lëkurën e tyre.

Me shumë mundësi e keni parë filmin e famshëm “The curious case of Benjamin Button”, dhe do të kuptoni lehtësisht emrin dhe filozofinë e markës. Çdokush do të dëshironte të ishte si perzonazhi kryesor i filmit, i cili rinohej me kalimin e viteve. Me këtë ide, BENTON përpiqet të krijojë produktet më të mira të kujdesit ndaj lëkurës, për ta mbajtur lëkurën në gjëndjen e saj optimale. Në formulimet e produkteve të tyre do të gjeni gjithmonë përbërës natyral që i falin lëkurës suaj shëndet dhe gjallëri, dhe jo perbërës të dëmshëm që veprojnë në mënyrë të përkohshme. Lidhja e markës me natyrën dallon dhe në faktin se ajo nuk kryen testime mbi kafshët dhe kjo gjë është vlerësuar dhe nga organizata PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

BENTON Green Tea Deluxe 4 type Kit

1,800 ALL 2,100 ALL

SHIKONI EDHE

ÇFARË KENI PARË SË FUNDMI